Conditii retragere

INSTRUCTIUNI PRIVIND RETRAGEREA

Dreptul de retragere.
Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.Perioada de retragere expiră după 14 zile începând din ziua in care intraţi în posesia fizică a produselor. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Descarcati formularul standard de retragere de aici , completati-l si trimiteti-l pe adresa de email office@powerball.ro, sau prin posta: Caro Network SRL, Str. Avram Iancu nr.22, corp A, mansarda, Sector 2,  Bucuresti.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Veti suporta costul direct al returnării produselor pe cheltuiala dumneavoastra si veti expedia produsul pe adresa: Caro Network SRL, Str. Avram Iancu nr.22, corp A, mansarda, Sector 2,  Bucuresti, in termen de maxim 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consecinţele retragerii.
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, fără întârzieri nejustificate şi,nu mai târziu de 14 zile de la data receptiei produsului si indeplinirea urmatoarelor conditii:

- produsul in ambalajul original cu toate accesoriile (snururi de pornire, breloc, etc)

- produsul nu prezinta deteriorari de natura mecanica (componente crapate sau cu parti lipsa, etc)

- Rotorul, sau axului rotorului nu a fost unse cu lubrefiant de orice natura;

- Produsul nu prezinta urme de desfacere a suruburilor sau fortarea clipsurilor de plastic ale turometrului.

- inelul interior pe care aluneca sistemul giroscopic nu prezinta adancituri care dovedesc faptul ca powerballul a fost scapat si a avut loc un impact.

Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; Nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a rambursării sumei.

Coşul dvs.

Coşul este gol

Subtotal
lei0.00
0