Conditii livrare

Produsele pot fi livrate numai prin firma de curierat rapid Fan Courier.

Costurile aferente transportului sunt suportate de catre cumparator. Pentru livrarile in Bucuresti si pentru localitatile aflate in aria de acoperire a celor de la Fan Courier, transportul este de 21 lei inclusiv TVA.

In cazul in care va aflati in afara ariei de acoperire, costul transportului se calculeaza in functie de kilometrii exteriori fata de cel mai apropiat punct de lucru al celor de la Fan Courier. Pentru calcularea costurilor exacte, va rugam sa ne contactati.

ATENTIE !!. Necompletarea corespunzatoare sau incompleta a adresei de livrare din formularul de comanda poate duce la intarzieri in livrarea produselor catre dumneavoastra.

LIVRARI NECONFORME

Daca coletul este lovit, desigilat sau incomplet iti recomandam sa refuzi livrarea.
Daca produsul primit are un defect fizic (este lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa refuzi livrarea.

Daca totusi ai acceptat coletul, iti recomandam sa nu folosesti produsul si sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 48 de ore de la livrare, prin instiintarea noastra la adresa de email: office@powerball.ro sau la tel: 031.005.00.20. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Daca ai constatat ca iti lipsesc anumite accesorii din colet, iti recomandam sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 48 de ore de la receptionarea coletului prin instiintarea noastra la adresa de email: office@powerball.ro sau la tel: 031.005.00.20. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Coşul dvs.

Coşul este gol

Subtotal
lei0.00
0